fredag 15 augusti 2014

Olycksfåglar

Lite bebisgos i väntan på maten.
Fingrarna är bättre nu. Men Wilma trillade ner från grannens trampolin med ansiktet först igår :( Har pratat med ungarna och vi har kommit övetens om att de inte hoppar his grannen fler gånger före vi har varit på södernresa (som inte ens är bokad ännu). Stackars små. Och så typiskt att det sker dagarna efter varann. Men jag lovar, vi misshandlar dem inte! ;)
Idag har jag anmält mig till tre kurser inom socionom. Ska studera på distans nu det här kommande läsåret. Får nu se hur det går :) Några studiepoäng kanske jag får ihopskrapat, föehoppningsvis, för det är inte gratis.
Ont i halsen har jag fått. Den här obligatoriska första veckan vid öppet dagis-förkylningen. Imorgon ska vi luncha hos Robins bror med familj och sen kommer vår gode vän hit över natten.
Jag beställde efter lite smått och gott (och dyrt) från Ifolor igår. En present, foton och en planch till vår vägg. Så nästa vecka borde jag få paket.

2 kommentarer:

  1. Kram till Wilma. 💗 Hon är så utatt för blåmärken och skråmor, för hon ska ju vara lika duktig som storebror. Skickar ännu en kram åt Theodor. Han måste ha blivit rädd då dörren åkte fast och Wilgot började skrika. 💗

    SvaraRadera
  2. Ojdå! Glömde att underteckna förra kommentaren. mamma-mommo

    SvaraRadera