onsdag 5 juni 2013

Sommarplaner

Oj så vi gäspar här fastän vi sov länge imorse. Wilmas dagssömn blev riktigt bra, mellan 12 och 15 sov hon! Men hela dagen for ju dit då. Nå dagen har varit sval och blåsig ändå så inget fantastiskt sommarväder. Om jag inte visste bättre skulle jag tro att jag har järnbrist.

90 dagar kvar nu fastän det just var 100. Så en tiondel av det har gått väldigt, väldigt snabbt. Börjar nästan kännas som att det är nära nu fastän hela sommaren är kvar. Kollade igenom kalendern just och det är inte mycket inplanerat. Den här månaden har vi Theodors 3-års rådgivning, Theodor till tandläkare, jag till rådgivningen, sockerbelastning, American Car meeting, Robins födelsedag och midsommar.
I juli går jag på mammaledigt och så ska vi på semesterresa till Helsingfors-Åbo. Högholmen och Mumindalen har vi tänkt utöver att träffa släkt, vänner och vår nya vagn;) Två rådgivningsbesök ska väl klämmas in också.
I augusti ska vi på bröllop och Juthbacka marknad. Theodor ska börja dagklubb och vi ska väl säkert fira Veneziad på något sätt (tre dagar före bf. Kanske inte åker iväg så långt då;)). Rådgivningsbesök varje vecka ska jag också på.
Sen borde lillebror vara klara att komma ut till oss.
Så ser vår sommar ut, de kommande 90 dagarna. Och Robin får semester för första gången någonsin. Det gillas skarpt!

Vad ska ni göra i sommar?:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar