måndag 17 juni 2013

En bra måndag

Vi började dagen med sovmorgon och sov till 9. Händer inte riktigt ofta att barnen sover så länge inte! Efter frukosten kröp Wilma upp i vagnen och sa något som lät väldigt mycket som "öppet dagis". Hon kommer att glömma bort vad det är före de öppnar i höst igen...
Efter maten var vi till lekparken och var ute två timmar. Fick prova på att springa när Wilma plötsligt började springa bort från lekparken och kan lugnt konstatera att jag bra kan springa ännu utan så mycket som en sammandragning.
Nu väntar vi på att Robin så småningom ska sluta och sen ska vi veckohandla. Att veckohandla är nog ett smart sätt att spara pengar och framför allt tid! Skriver alltid en inköpslista så det går ännu snabbare än att improvisera i butiken. Vi handlar två gånger i veckan. På måndag för måndag-fredag och på fredag för helgen. Brukar bli runt 50€ per gång så ungefär 400€ i månaden lägger vi på mat, blöjor, tvättmedel och sånt. Borde skriva inköpslistan nu egentligen. Tänker mig picknick-lunch i lekpark imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar