tisdag 18 juni 2013

Bildregn igen

Har för en gångs skull tid att ha igång datorn en stund. Säkert skulle jag ha tid varje kväll om jag tar tid till det men nu går kvällarna mest åt att sticka. Förra veckan gick några kvällar åt att rensa alla 636 framkallade foton och lägga in dem i album, men det är klart nu. Det går framåt med filten jag stickar. 15 timmar till så borde den nog vara klar. Inte så roligt att sticka på sommaren...

Ställde mig på vågen idag efter en vågpaus på tre veckor. Vägde just under startvikten då, nu är jag på +2kg! På tre veckor! Tror att mitt ökade godissug har med det här att göra. Räknade i alla fall ut att om jag går upp 1kg per vecka hela graviditeten, vilket kanske är lite osannolikt, och dessutom går över tiden två veckor så borde den totala viktuppgången ligga på 15kg. Så riktigt dåligt ligger jag inte till. 

Den här toppen hittade jag på loppis och blev lite kär så den fick följa med hem. Får väl konstatera att man ännu ryms in i barnstorlekar för den här är 158/164;)
 Vi var till Metviksparken förra veckan.

 Och igår var vi till "vår" lekpark som ofta är invaderad av mygg.
 Idag spenderade vi hela dagen vid Metviksparken igen. Över tre timmar var vi där och det var riktigt skönt fastän det inte var så varmt och ganska blåsigt.



Sen bjuder jag på dagens mage också. 29 veckor avklarade, 11 kvar (+/-2). Snart bara två månader! Shit, kommer att få panik ännu för nästan inget är fixat inför lillens ankomst och jag har inga planer på att stressa med det ännu före efter vår semesterresa i juli/augusti. Nå vagn har vi bara vi får hem den från Helsingfors. Bilstol har vi också. Kläderna måste tvättas men finns (förutom i små storlekar, "måste" nog köpa något nytt och smått). Babykorgen tar vi från mina föräldrar sen när vi åker dit i mitten av augusti. Vad annat måste göras? Köpa hem blöjor, men har nog tänkt använda tygblöjor. Packa bb-väskan lär ju gå på rutin;) Har i färskt minne allt vad jag haft med tidigare. Har faktiskt börjat läsa "Föda utan rädsla"-boken igen men det går inte så snabbt fram. Har överlag inte funderat över förlossningen så mycket. Hoppas att det går lika smidigt och bra som sist. Men att få två drömförlossningar på raken är väl kanske lite väl mycket begärt?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar