torsdag 27 juni 2013

Åskväder

Känner mig inte alls lika förkyld idag som tur är. Men ändå hade jag problem att somna om inatt. Sover jag för mycket eller vad är det frågan om?! Det kan väl inte finnas något sånt bland småbarnsföräldrar skulle man tycka.

Redan inatt tyckte jag mig höra åskan mullra på avstånd. Sen på morgonen så brakade det loss på riktigt och hade ganska högt ljud. Just nu verkar det ha lugna ner sig men de har lovat åska hela dagen lång. Vi ska cykla till rådgivningen om en timme. Får hoppas att åskan och regnet har en lång kaffepaus runt 10. När jag var yngre så var jag rädd för åska men det verkar ha vuxit bort i takt med att antalet barn ökar. Kanske också för att det är väldigt osannolikt att blixten skulle slå ner här i vårt hus. Åskan gör alltid en loop runt oss och det är faktiskt sällan som man ens hör att det åskar här. Men idag lär det väl "bajnga" mer eller mindre hela dagen.

Nu ska vi börja klädracet här och så småningom gräva fram regnkläder. Theodor kommer att svettas ihjäl med sin regnoverall... Har någon en kura-dräkt(byxor+jacka) i storlek 98-104 till salu så är jag intresserad. Han har vuxit ur 92an som vi har.

2 kommentarer:

  1. Har du tittat igenom vad vi har? Jag tror att vi har blå ca 100 och röd lite större. Sen har vi bruna ca 120. kram, mamma-mommo

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä he har ja int gjort! Måst koll nästa gang vi kommer dit.

      Radera