tisdag 25 juni 2013

70

Borde väl uppmärksamma att det endast återstår 10 veckor till det beräknade födelsedatumet idag. En tjockisbild får ni.

Idag har Theodor varit till tandläkare och inga hål hittades. Han var jätteduktig där! Hängde lute vid lekparken i stan både före och efter tandläkarbesöket. Wilma sov över en timme idag och vi åt en supersen lunch. Sen har jag gjort en del hushållsarbete och ungarna vände upp och ner på sitt rum så det har jag också åtgärdat.

Wilma är helt upp och ner när det gäller allt nu. Det är skrik när hon sitter i bilen, skrik när hon sitter i vagnen, skrik när man lägger henne i säng på kvällen, skrik när det inte går precis som hon tänkt. Och jag hoppas att det bara är en kort fas det här. Vi kan inte ens tänka på att ta bort nappen på natten eller byta till en växa säng som det ser ut nu... Så får se om vi har två nappbarn och två spjälsängar sen i slutet av året.

Lillebror sparkar neråt hela tiden. Skulle inte bli helt förvånad om det plötsligt kom ut en fot. Hoppas att han vänder sig rätt så småningom. 1,4kg borde han väga nu. Börjar vara lite tyngd i ungen nu. Men ännu ska han nog lägga på sig 2-3 kg och ca 10cm. Jag mår bättre än många andra i samma vecka. Lite lite halsbränna och lite obekvämt att plocka upp saker från golvet men annars bra. Hoppas att det håller i sig hela vägen.

2 kommentarer: