måndag 13 maj 2013

Månda

Ny vecka igen! Oj så dagarna springer iväg nu på våren. Vi sov så länge idag att jag inte hunnit med med så mycket men det rena byket är vikt och lagt i skåpen. Har också hunnit städa lite i sovrummet. Lite frustrerande när Wilma ska hjälpa till och råddar det jag nyss städat så jag städar allt två gånger, minst. Inte undra på att det inte går riktigt snabbt;)

Nu har vi ätit och ska snart bege oss ut till lekparken. Wilma borde egentligen sova men då är vi fast inne i två timmar så jag tänker försöka dra ut på tiden så hon somnar först på vägen hem från lekparken. Hon är i en mittimellan fas så att sova två gånger per dag blir för mycket och en blir lite lite. Ska försöka vänja henne vid att sova en gång och ganska sent nu. Bra dag att börja på idag när hon sov till 9. På tal om sömn så låg Theodor vaken i sängen i nästan två timmar igår innan han somnade. Och han steg inte upp en enda gång och hade inte mycket ljud för sig heller. Vilken märklig unge!:) Han sov på dagen i bilen så han var nog inte trött före sent.

Veckoplaner då. Små&Stora imorgon och ishockey/eurovision på kvällen. Öppet dagis och syjunta på onsdag. Öppet dagis och ishockey/eurovision på torsdag. Och så Åbo på fredag. Så har jag tänkt det. Ingen tandläkare eller rådgivningsbesök eller hemmapartyn eller extra lediga dagar den här vecka.

Nu ska vi nog börja ställa oss iväg ut i solen som skymtar fram mellan molnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar