fredag 24 maj 2013

Helgstart

Började dagen lika tidigt som alltid. Och jag var lika trött som igår. Drömde en massa skumma saker så känns lite aom att jag varit vaken hela natten.
Efter frukosten så gick vi till lekparken. Mins att det var trevligt där på förmiddagarna förra våren och tyckte att jag behövde träffa folk. Fel dag valde vi tydligen. En hel skolklass hade utfärd, i lekparken. Närmare trettio sjuåringar, finska sådana, och inga andra barn.
Sandlådan var ledig i alla fall och så småningom kom det andra barn och vuxna dit. Skolklassen for iväg en stund innan vi bestämde oss för att gå hem igen.
Wilma somnade i vagnen som planerat och hon brukar sova en timme. Theodor började leka i lekrummet och jag somnade på soffan. Vaknade från och till nog för att kolla läget och plötsligt sov Theodor också! Och Wilma har sovit dubbelt längre än hon brukar så jag fick en ordentlig gubb-vila:) Så nu startar vi om dagen!
Mat, baka och sommarpyssel står på programet och Robin slutar inte så sent idag:) Sen besök ikväll-imorgon och kanske lite vårmarknad?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar