lördag 23 mars 2013

En lördag morgon

Igår kväll kom vi hem kvart före 10. Båda barnen hade somnat i pulkan på väg hem. Wilma i famnen på Theodor och han med armarna runt henne. Små gullungarna:)
Nu är klockan över åtta och jag är den enda i huset som är vaken! Förvånar mig lite eftersom Wilma nog alltid brukar vakna sju. Varför jag inte sover mera är för att jag vaknade och var pigg. Vad hände med Josefin som lätt kunde sova hela förmiddagen förut??
Inatt hade jag en otäck dröm. Var bland en massa folk men kände mig bara utanför och ensam hela tiden. Passade inte alls in med de andra. Gissar att det har att göra med att jag såg en massa studerande i min egen ålder på stan igår som jag inte har något annat än åldern gemensamt med. Konstigt hur starka känslor man kan ha i drömmar!

Nu kom en liten kille upp ur sin säng, ovanligt nog utan att ha väckt sin lillasyster först!! Får se hur länge hon sover. Hon får tävla med sin far;)
En sak är då säker, det blir bara ett sovpass för hennes del! (Om vi ens får ut vagnen. Dörrh*lvetet går upp ännu mindre nu än innan jag skyfflade bort ett ton snö från terassen...)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar