måndag 21 januari 2013

Jag blir så arg!

Wilma sov ganska dåligt på förmiddagen. Ganska är nog en underdrift, hon skrek från och till ganska länge och sov 35 minuter. Nu på eftermiddagen somnade hon snabbare och jag gissade att hon skulle sova e
två timmar ungefär. Efter 50 minuter så sprängde de i skogen och ungen vaknade såklart! Jävla skit bygge! Hur länge ska de hålla på? Gissar att det tar åtminstone hela våren eftersom deg är ett helt bostadsområde som ska byggas. Suck! Så irriterande! Men på tal om Wilmas sömn så borde hon kanske bara sova en gång per dag nu när hon kortat ner det ena sovpasset till ca 45 minuter? Kanske borde prova i alla fall. Theodor sov nog två gånger per dag ännu när han var över ett. Men sen tog det då tre månader och så slutade han helt med dagssömnen.

Idag har vi inte gjort mycket. Skönt det för det blev en del spring i helgen:) Borde boka revybiljetter åt mig och gubben. Har bokat tid till fotograf för ettårs och familje foto, men inte fått tiden bekräftad ännu. Ska bli kul med nya foton, inte för att vi fått de föregående familkefoto/ettårsfotona framkallade annat än de som ingick i priset;) Borde beztälla efter kort från ifolor också, ca 2 år i bilder! Dyrt blir det...

Hur som helst så lär det inte göras idag. Imorgon är det Små&Stora på schema och så ska bilen besiktas också. Håll tummarna!

1 kommentar:

  1. Synd att vi inte bor närmare varandra, då hade jag fotat er gratis :)
    Gud vad irriterande att dom håller på och spränger så att Wilma inte kan sova. Jisses vad irriterad jag skulle bli :-/
    Jag minns inte när Melody slutade sova 2 gånger per dag, men jag har för mig att hon slutade sova middag helt när hon nyss fyllt 2...tror jag?!

    SvaraRadera