fredag 25 januari 2013

Fredag

Idag har vi varit ute och lekt i snön. Till och med Wilma kröp i snön! Men hon blev inte så glaf när hon stack net ansiktet i snön. Nå kanske hon lärde sig att snö är kallt:) Wilma stod utan stöd rekordlänge när vi var ute också! Och försökte ta ett steg men trillade nog.
Theodor gick omkring och åt snö. Tips på hur man får honom att sluta med det??

6 kommentarer:

  1. Alla ungar har väl alltid ätit snö.Det är ju inte farligt om snön är någorlunda ren.

    SvaraRadera
  2. Däremot är det ju svårt att hela tiden ha koll på ungen så att man verkligen vet att det är ren snö (i och för sig är väl inte snön så värst ren utan innehåller en massa föroreningar som den plockat upp på väg ner till marken)

    Jag nekar alla gånger mina flickor försöker äta snö och berättar att det kan finnas hundkiss i snön, däremot har vi tre hundar så det är ganska lätt att skylla på att det kan finnas gul snö då flickorna helt konkret ser denna gula snö lite här och där. Har nog fungerat bra och inte har de ätit snö just alls.

    SvaraRadera
  3. Kommer du ihåg när vi tog in snö och smälte den i en ren glasburk. Jag tog nog med snö där jag visste att det fanns skräp, men den såg ren och vit ut. Du var inte gammal då vi gjorde det första gången, och du förstod nog att skräpet i smältvattnet var smuts. Jag minns inte att du skulle ha ätit snö efter det. Sen gjorde vi om experimentet med dina syskon anefter det behövdes. Pröva det med Theodor! Kram, mamma-mommo

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi prova he men snön va int tillräcklit smutsi:p Å ja har no iti snö tå ja va liten i alla fall;)

      Radera
  4. Jossan, vi ha noo iti snö tå vi va liiti älder å, haha! :D Knäckibrö-snö som vi kalla e! ;) Å vi lever än så... :) // Johanna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jå ja mins he:D Men he va på landi å tär e snön reinari;) He e så myki hundskit å piss överallt jär:/

      Radera