fredag 14 september 2012

7 månader

Igår blev Wilma sju månader. Hade inte glömt bort det då men hade inte tid att starta datorn.
Wilma, sju månader, ålar snabbt fram på golvet och förföljer oftast sin storebror. Hon har fortfarande två tänder, men några till är på gång syns det. Hon äter all mat man ger henne och kvällsgrötsportionerna är enorma! Ändå äter hon i snitt tre gånger per natt, men d¨å är sista målet så sent så det är frukost. Hon sitter nästan utan stöd. Eller hon sitter men jag vågar inte lämna henne utan något mjukt runt för förr eller senare faller hon. Hoppgungan är en stor favorit och hon tycker om att stå. Hon ät väldigt duktig att äta med pincettgrepp. Hon sover fortfarande 30 minuters snuttar på dagen. Oftast tre gånger. Ibland fyra. Ja, det är vår lillfröken det som börjar bli så stor!

Jag har gjort vuxensaker som att betala räkningar idag... 160€ fattigare. (Och den här bilden är tagen när jag ännu hade de 160€ ;))
Idag kanske vi är på Vasabladet? Blev i alla fall intervjuade och fotade igår men vi har inte Vbl så vi måste köpa en på stan idag dit vi ska om ca en timme! Ska köpa rsesesäng, lämna in papper till kela, öppna bankkonto åt Wilma, luncha med bästaste Daniela och Leo, köpa blöjor och lite tyger. Antagligen något annat också som jag redan glömt...
Igår var Wilma och Theodor riktigt busiga och glada innan läggdags:) Det var riktigt roligt! Och natten då? Wilma åt 22:30, 02:00 (var sen vaken en halvtimme innan hon somnade) och 06:00. Sen sov hon till halv 9. Så helt okej natt nog. Kanske hon egentligen bara åt en gång inatt om man räknar första målet som "kvällsmat"och sista som frukost;) Nu ska vi ställa oss i ordning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar