torsdag 16 augusti 2012

God morgon!

Sömnskolan med Wilma går framåt. Natten till igår vaknade hon nog några gånger på kvällen men man behövde inte ta upp henne ur sängen för att lugna ner henne. Sen åt hon två gånger på natten innan hon tog morgon före sju. Igår kväll vaknade hon bara två gånger innan jag gick och la mig och så åt hon tolv och tre innan hon vaknade och somnade om i vår säng efter lite mat. Så idag sov vi till lite efter sju. Men det tar nog på krafterna med skrik på kvällarna fastän det bara är lite nu.

Igår var vi vid öppet dagis och på loppis. Fyndade ingenting. Gick via Citymarket för de hade grötflingor billigt, men de var slut så dit var vi helt i onödan innan vi tog bussen hem. Övertrött Theodor för andra dagen i rad krånglade en del innan han slocknade i vagnen som stod stilla inomhus.

Idag ska vi till öppet dagis en sväng. Sen ska vi in till stan igen och handla och hämta ut mina glasögon:) Imorgon så far vi antagligen till Juthbacka marknad bara bilen fortsätter fungera. Den slutade plötsligt krångla efter att "ackun" varit urdragen så får hålla tummarna att bilen bara behövde nollställas.

Förkylningsstatusen då. Det verkar inte vara någon svår förkylning för det är bara lite rinnande näsor vi har här. Inget som man stannar hemma för. Men Theodor har sovit lite lite inatt så vi är nog inte hela dagen vid ÖD i alla fall. Igår gick jag i över en halvtimme med Wilma i Manducan för att få Theodor att somna i vagnen på stan men han somnade inte och jag blev genomsvettig. Nu måste jag packa ner matsäcken vår innan vi ska fara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar