torsdag 26 juli 2012

Return of the Frukostblogg

Tror inte att vi ätit frukost såhär som vi brukar sedan innan Wilma var född! Men nu är vi tillbaka i köket med gröt i tallrikarna, och den här gången kan Theodor äta själv (även om han blev lite ledsen när han klottade gröt på muminmamma på underlaget). Färska blåbär har vi på gröten också:)
Natten blev inte bra. Wilma åt när hon gick och la sig 21, sedan 22,23,00,01,02,04:30 och 7. Ökar hon på produktionen eller börjar mjölk vara för lite mat åt henne? Det är frågan. Om hon fortsätter såhär ända till måndag så ringer jag nog rådgivningen och frågar vad vi kan börja ge som komplettering. Hon har så liten mage att hon inte orkar äta mycket åt gången och det strular till det på något sätt. Kanske hon slutar spy sen när hon börjar äta fast föda och då kanske magsäcken blir större också?! Ingen aning om hur det fungerar. I alla fall så var natten inte rolig och då tänkte jag att jag gör dagen destu bättre istället! Så nu känner jag mig riktigt motiverad till allt vi ska göra dag. Men vi skippar stan för det var ingen som ville träffa oss;) Men imorgon ska vi dit för då kommer svärmor och svägerksan hit:) I mitt "ta hand om mig själv"-projekt ingår tandläkarbesök och syngranskning. Ska försöka få bokat en tid till lördag så Robin kan komma med och vakta ungarna.

Och nu när jag en gång hade minneskortet i datorn så kan ni få lite bilder från helgen:)
Grillmästaren och hustomten;)
Det blev riktigt spegelblankt sen senare på kvällen, men då var vi ute med båten och dit fick kameran inte följa med.
Matchande ungar som vägrade sitta stilla:p
Wilmas favoritställning
Nu ska jag klä på Theodor, vika lite byke och sen far vi till lekparken:) Sen hem och laga mat, äta, titta på drömmarnas trädgård och sen packar jag ner ungarna i syskonvagnen och går ut på långpromenad. Så har jag tänkt dagen:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar