måndag 6 februari 2012

Våren är här!

Eller nästan åtminstone. Det är bara -3 grader idag:) Ganska stor skillnad från i förrgår när det var -27!
Theodor har inte sovit bra inatt. Hade helt glömt bort hur djävulska nätter vi hade för några veckor sedan med en skrikande unge på natten. Igår fick vi uppleva det igen men Robin fick honom att somna om som tur var. Kanske han sover bättre om han sover en liten stund på eftermiddagen i alla fall.
Idag är det 18 dagar kvar tills jag gått 2 veckor över tiden. Tiden går så snabbt fram nu! Nästa vecka kommer jag att ha gått över tiden 9 dagar. Inte många obekväma nätter kvar med magen nu inte:)
Min förkylning är fortfarande kvar men inte så jättemycket. Hostar och snörvlar lite. Theodor låter inte sjuk. Robin är mera förkyld nu. Stackarn. Och så har han lång skoldag ännu till och ganska mycket på gång med slutarbetet.
Theodor vaknade lite tidigare än vanligt idag så vi har ännu mera tid att fördriva än vi brukar ha på en måndag. Får se vad vi hittar på. Helst skulle jag nog bara ligga på soffan under en filt hela dagen men tror inte att Theodor är så pigg på att göra det;)
Det blåser ganska hårt ute idag. Borde väl egentligen gå ut och skotta snö sen senare för det har snöat en del. Vet inte hur mycket.
Nu tjatar min dator att strömmen börjar vara slut så jag ska stänga av den och äta upp min myssli:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar