måndag 9 januari 2012

The perfect day

Jag vågar inte riktigt skryta med den här dagen ännu, för det återstår ännu 4 timmar men hittills har den varit så perfekt den bara kan bli! Theodor har varit jättesnäll idag och jag har varit ovanligt pigg och fått en hel del uträttat men ändå kunnat vila mellan varven. Theodor har lärt sig en massa nytt nu på en gång igen. När jag sjöng "lilla snigel" så sa han "akta dig" och han brukar nästan aldrig säga två ord på raken:) Gullungen.
Efter kvällsmaten ikväll så sa Theodor att han ville ha mjölk så han fick på sig sin pyjamas och drack mjölk redan lite före åtta. Sen somnade han nästan när han drack mjölken och tandborstningen skedde med stängda ögon. Sen när han kom i säng svängde han sig på sida genast och somnade! Halleluja, inget springande med det ikväll OM han nu faktiskt sover FÖR NATTEN och inte dagssömn... Det lilla orosmomentet kvarstår men förhoppningsvis så är det nattsömn nu. Han sov alltså inte alls på dagen idag, men var ändå inte gnällig:) Så perfekt! Nu är bastun igångsatt så jag väntar på att den ska bli lagom varm:)
Åh, hoppas verkligen att Theodor sover för natten nu! För några dagar sedan sov han inte på dagen men somnade redan 7 på kvällen. Då steg han upp klockan 9 och var pigg. Men nu somnade han först 8 så det är ändå en timme senare. Normala sovtiden är mellan 8 och 9 men med uppspringningarna nu har det blivit mellan halv 10 och 1 så vem vet. Håll tummarna att han sover nu är ni snälla:) Jag ska kika lite på Teen Mom 3 tills bastun är färdig:) Ha en skön kväll! Imorgon blir det öppet dagis för vår del på förmiddagen och sen på eftermiddagen väntar mitt läkarbesök! Ser verkligen fram emot det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar