torsdag 5 januari 2012

Minipromenad

Vi gick ut en stund med pulkan idag. Lekparken var nästan tom men förvånansvärt mycket spår i snön fastän den inte har vinterunderhåll.

Och jag ser ut som att det är -20 ute, fastän det var ca 0.
Så efter en ca 17 minuters promenad gick vi in igen. Theodor var trött och han blir ganska omöjlig när han är det. Dessutom har jag sedan igår haft någon slags foglossning eller något annat som gör lite ont i bäckenbenet så jag är helst stilla. Gjorde ont varje gång jag vände mig i sängen inatt och jag hoppas att det bara är något tillfälligt från gårdagens shoppingtur.

När vi kom in försökte jag lägga Theodor i säng vilket inte blev till något alls. Han kom upp igen bara. Försökte igen lite senare men med samma resultat så nu springer han omkring och är trött vilket leder till att han är olydig. Så irriterande när det blir såhär! Nu kommer han att somna 7 ikväll och vara pigg klockan 9 igen. Orkar inte. Och ungen i magen ligger och trycker på mina lungor så det blir svårt att andas. Skulle gärna spola fram tiden tills Robin kommer hem nu. Eller tills Theodor börjar somna på dagarna igen. Suck.

1 kommentar:

  1. hej! varför int ha an att sov i vagnen ? har en dotter som e nästan lika gammal å hon ska int alls sov i sängen bara på natten å funkar bra me att läs en bok tills on somnar så kommer on int upp springandes mitt i natten :). annars har du en fin blogg!

    SvaraRadera