onsdag 9 november 2011

Theodor

Tydligen har Theodor namnsdag idag:) Det hade jag helt missat men han har fått några grattismeddelanden så jag antar att det stämmer;)

Idag var vi då till öppet dagis, men innan det till sjukhuset där vi fick vänta en stund. Det var kallt och mina strumpor korvade sig under fötterna. Men sen kom vi till öppet dagis och där var det roligt:) Men vi stannade bara 3 timmar för sen skulle vi till fpa. Jeij. Efter en timmes väntan så var det äntligen vår tur och tanten i båset var lika ovetande om vad jag skulle göra som jag själv. Inte till stor hjälp, men till sist så sa hon vad hon trodde att jag skulle göra så får skylla på henne om det blir mera krångel;) Ja, vid sjukhuset så hade de inte fått någon remiss så jag fick ringa till rådgivningen och fixa det också.
Sen efter fpa besöket så somnade Theodor i vagnen och vagnen började krångla så han fick sitta och sova. (Vi fick vagnen fixad sen så trasig var den inte, bara krånglig) Sen har vi handlat lite nödvändigheter som stark sytråd, Panadol och stödstrumpor åt mig:) Vi fick se en skymt av Theodors kusin också, och dit ska vi antagligen och hälsa på imorgon:)

Ikväll har vi inga stora planer som vanligt. Theodor sov bara en timme på dagen så det blir tidig natt för hans del men först ska vi äta. Och jag har precis ätit mig mätt på supergoda smörgåsar. Får se hur jag ska tackla det här:p Imorgon kväll åker vi kanske norrut:)

1 kommentar: