måndag 7 november 2011

Jultokig


Idag har vi haft Robin hemma och vi har bl.a. ätit förra årets pepparkakor,

haft på ljus och druckit glögg,



och ätit jultårtor.

Utöver det har vi också veckohandlat för otroliga 29€! Förstår inte hur vi har lyckats hålla ner matkostnaderna så otroligt bra den senaste veckan men trevligt är det att spara pengar:) Vi strövade såklart genom julhyllorna också, och julgodiset;)
Jag är riktigt jultokig i år! Har haft julstämning redan en månad och den bara växer hela tiden:) Synd bara att snön lyser med sin frånvaro... Grönt och grått ute. Inte så juligt. Granntanten klippte sin gräsmatta idag. I november. För ungefär ett år sedan kom väl den snön som sedan stannade hela vintern och nu är det nästan 10 plusgrader. Vet någon vilken dag det är julöppning i Vasa? Vi ska se fyrverkerierna i år också:)
Annat som vi har gjort idag är sovit länge och bara varit. Theodor sover en stund nu men han får inte sova för länge för snart är det ju läggdags på riktigt! Han sov till halv 11 idag vilket var lyxigt men imorgon får vi inte göra det för då ska jag till rådgivningen:)
Det har varit en så underbar helg och den senaste veckan har varit riktigt trevlig!

1 kommentar:

  1. Ja, telefonköer är inte roligt :/ I-lands problem ;)

    Sov han verkligen till 10.30??? Men herre jösses vad SKÖNT!!! Nu blev jag lite avundsjuk *haha* Vi brukar kliva upp mellan 5 och 6 oftast :/ Det blir långa dagar då...

    Ja du vädret är lite knepigt. Men jag hatar ju vintern så jag är rätt nöjd med det milda klimatet :) 2006 var det VÄLDIGT milt. Då spelade brorsan en golftävling (utomhus) på juldagen *haha* Inte ofta man kan göra deti Dalarna den tiden på året ;)

    Hoppas ni har en mysig måndagskväll.
    Kram

    SvaraRadera