måndag 8 augusti 2011

Radiokrångel

Nu var det dags för radion att börja krångla igen då. Förstår inte varför den ska göra det med jämna mellanrum?! Nå, just nu kan det ju bero på att det faktiskt nästan stormar ute. Trist när det inte kommer klart ljud ur den hela tiden bara.
Theodor vaknade nu så jag får börja på med någon mat. Något snabbt blir det nog nu när det blev så sent. Det är krångligt med maten när han sover så länge, men nu har han börjat vakna lite tidigare på förmiddagen så det blir bättre:) Vi äter kvällsmat så sent så det fungerar att äta riktig mat först runt 14.
Ikväll ska vi veckohandla igen, men vi ska antagligen norrut igen nästa helg så det behövs bara för 4 dagar. Ska försöka klura ut vad jag vill ha:)
Annat jag klurar på är en ny header till bloggen. Vet att jag bytte nyss men fick inspiration till att fixa ihop en ny så den kommer säkert inom kort. Kanske inte idag ännu. Får se om jag orkar klura mera idag:p
Det låter nästan som att det åskar ute när det blåser. Men jag tror att det bara är vind nog. Nu ska jag plocka upp Theodor:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar