måndag 8 augusti 2011

Ny vecka igen!

Tiden går så otroligt snabbt fram! Måndag, igen! Bostadsmässan i söndags var en besvikelse. Jag såg två hur (av 41) som jag tyckte att såg fina ut. Två. Dessutom var det så otroligt mycket folk där så man fick köa för att komma in i husen och sen när man väl var inne så stod alla och skulle titta så noggrant på alla detaljer medan vi gärna bara hade gått förbi alla rum snabbt. Nej mina nerver räckte inte till. Vi gick in i två hus. Sen gick vi runt på området och det var riktigt trevligt. Theodor såg en grävmaskin som han blev väldigt intresserad av och han ville gå dit. (Ja, Theodor går faktiskt nu! Inte lika mycket inne som ute men ute går han åtminstone 20 meter. Eller, ja han går så länge vi har tålamod att gå med honom så säkert hur långt som helst. Han sätter sig inte ner ute mera:)) Vi gick ett varv runt hela området och sen gick vi tillbaka till bilen som vi parkerat någon kilometer därifrån. Sen for vi till Koti Pizza och åt pizza. Så gott!
Det var alltså på söndagen. På lördag (går lite baklänges nu) så var vi hos svärmor och firade min svägerska:) På kvällen var vi hem till en kompis, som vi sällan ser, på kalas:) Theodor hade aldrig varit dit ens! Riktigt trevlig dag:) Men regnig.
Det började annars nog regna igår när vi körde hem. Och idag är det grått och blåsigt. Riktigt inneväder. Hade tänkt sätta upp en massa bilder från bostadsmässan idag men jag tog en bild... Och den blev dålig:p Så nu blir det ett bildfritt inlägg igen. Träffade Theodors farbror (eller egentligen båda farbröderna) och hans höggravida sambo i helgen också. Ska bli spännande att se när Theodors lilla (och första) kusin vill ut:) Men före det ska antagligen Pia få sitt andra barn så hennes blogg är lite spännande att följa nu;) Annars har jag inte så mycket att komma med precis just nu. Hoppas att ni får en trevlig dag:)
Länk

1 kommentar:

  1. Kikar in här via familjeliv och lämnar ett avtryck! = ) Mysig blogg du har! = )

    SvaraRadera