måndag 8 augusti 2011

Kvällen då

Theodor somnade redan före halv 8! Det berodde på att han bara sov till halv 2 på dagen. Han sover väldigt mycket... Nå, bättre det än för lite. Men nu när han somnade så tidigt så sover han oroligare. Men hittills har det gått ganska bra:)
Imorgon kommer Theodors yngsta farbror hit på besök. Han har aldrig varit till oss sen vi flyttade hit! Måste kanske städa lite så det blir ett gott första intryck;) Han kommer först på eftermiddagen, tror jag, så jag hinner bra med något inlägg från morgonen:) Har blivit riktigt sy-tokig nu! Ska sy en "välikausihaalari" åt Theodor bara jag får köpt tyg till det:) Hittade en massa mönster i mina gamla tidningar som jag vill sy något av. Bara tyget som fattas:p Ska sy ett babynest åt Theodors kommande kusin också. Beställde hem tyg via nätet men har inte fått något mail om betalning ännu. Kanske kommer imorgon.
Road Trip är på tv och jag tycker så synd om den långa spinkiga bleka killen:p Ser inte aktivt på det men det är typ det enda kom kommer ikväll, förutom Rambo...
Får räkna med att Theodor vaknar tidigt(=9) imorgon. Men det gör ingenting:p Börjar gärna dagen lite tidigare än vi gör nu. Min solbrända arm började lossa lite hud idag:/ Men inte mycket alls som tur är. Nå nu har de lovat regn så jag behöver inte bekymra mig för solen nu;)
Theodor har annars börjat ha mycket mera (o)ljud än han brukar. Speciellt i butiken osv. Inte skrik direkt men högljutt babblande:p Hoppas att ingen stör sig på det:) Nu ska jag nog börja ställa mig i säng så småningom, men först städa lite till. Gonatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar