tisdag 23 augusti 2011

I mina drömmar

Herregud vilken natt! Jag kunde inte somna före två tiden inatt och när jag väl somnat drömde jag konstiga drömmar. Drömde att Pia fick en pojke som skulle heta Jade. Och så drömde jag att det kom in hundratals komentarer på bloggen min där folk ifrågasatte en massa och trodde att vi bor i Åbo. Sen drömde jag nog mera men minns inte riktigt vad det var om. Kanske bäst så.
Theodor vaknade kl 7 i morse. På samma gång kom sopbilden eller något annat som har lika mycket oljud. Jag mådde illa. Men Theodor somnade om, jag också och vi vaknade relativt utvilade klockan 10.
Det råder reseplanering här för fullt men vi vet ännu inte om vi ska åka eller inte. Och det är bara 2½ vecka kvar tills vi åker om vi åker. Ska försöka komma fram till något den här veckan nog.
Och tack korten från bröllopet är nog på gång, men vi har inte fått alla bilder av fotografen ännu så det dröjer. Men de kommer! Vi har inte glömt bort er:)
Idag blir det makaroner och maletköttsås på dagen åt mig och T. I kväll blir det hemlagade köttbullar igen:) (De hade malet kött billigt igår, men utgångsdatumet är idag) Borde kanske ta morgonmål först?!
Theodor har taktsinne! Han sitter vid matbordet och äter lite morgonmål och trummade med fingrarna i bordet i takt med musiken från radion (som för övrigt fungerar idag) :)

1 kommentar:

  1. Hehe :) Varken en Jade eller nånting annat har anlänt än ;)

    SvaraRadera