fredag 5 augusti 2011

Höst?

Lite ironiskt att jag piggnar till och förkylningen börjar försvinna nu när det är lite höst i luften. Men det är så skönt att jag börjar känna mig som människa igen! Får nog återuppta medicineringen av min allergi nu genast så att näsan slutar rinna. För än finns det gräs på marken;)
För en stund sedan ringde det på dörren. Lägenhetens ägares föräldrar som kom hit och transporterade bort den gamla varmvattenberedaren. Och jag hade ännu pyjamaströja på mig... Nu har jag det inte mera! De ringde på dörren så Theodor började vakna lite smått så nu vet jag inte säkert om han sover eller inte. Antagligen somnar han inte om. Men han kommer att sova i bilen sen när vi kör norrut. Ska fixa ihop lite sen lunch åt oss av det jag hittar i kylskåpet och frysen. Blir säkert ägg, tonfisk(?), ris, grönsaker. Mmm, låter ju ganska gott det:) Bara Theodor skulle lära sig att äta själv. Men det finns väl ingen genväg till det? Bara låta honom försöka. När ska barn kunna äta själva?
För övrigt så har jag kommit på att vi har det ganska bra. Vi får sova på nätterna och Theodor är oftast en riktigt snäll unge. Har kommit in i rutinerna ordentligt nu. Nu när han är 14 månader. Men redan vid 9-10 månader, när han började sova hela nätter så har vi haft det bra. Vi har blivit lite bortskämda:p Men det är verkligen skönt att ha det så!

2 kommentarer:

  1. Du åt ju själv med din egen lilla gaffel när du var 11 månader. ;) Mamma-Mommo

    SvaraRadera
  2. Ivar äter oftast själv. Det har han gjort i kanske 4-5 månader, han vill inte bli matad helt enkelt då blir det protester. Men vissa saker som gröt hjälps vi åt med, han en sked och jag en sked, likaså kan han ha problem att få nåt på gaffeln, då pickar vi maten på gaffeln och han äter det själv. Kanske han skulle äta själv om du inte matade?? Sakta men säkert lär han nog sig hur man gör om man låter dom testa sig fram, man måste bara vara förberedd på lite klott ;)

    SvaraRadera