måndag 1 augusti 2011

Banan

Theodors absoluta favorit. Han blir så glad genast när jag frågar om han vill ha banan:) Och så säger han tack tack när han får den:p Sötis:) Nu sitter han i matstolen och äter ett knäckebröd och härmar grannens hund som skäller på utsidan.

Ikväll ska vi och veckohandla (när vi veckohandlar köper vi mat för månad-fredag, inte för helgen). Robin jobbar lite övertid idag så att han kan ta ledigt imorgon. Känns lite knasigt att han ska ta ledigt hela dagen men vi måste skaffa pass så vi tar det på förmiddagen och sen vet man aldrig hur försenade de är på sjukhuset heller. Kan bli lite dåligt med uppdatering imorgon men det får ni ta:p Undrar om vi blir klokare imorgon ens? Är lite små nervös för ingenting med största sannolikhet.

Vi har möblerat om i vardagsrummet. Eller vi håller på ännu lite. Vill sätta upp bilder men det är för stökigt här ännu. På tal om det så borde jag ta tag i det och städa. Men det är ändå inte stökigt här. Ska gå och lägga oss tidigt ikväll för det blir ingen sovmorgon till 11 imorgon;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar