fredag 8 juli 2011

Resans...

jobbigaste-När jag första dagen tog med fel nycklar så vi inte slapp in till min mormor och morfars, utan fick vänta några timmar på att de kom hem.
äckligaste-När vi väntade vid Hesburger så lånade jag toaletten för att byta på Theodor (betaltoalett) och den var jätteäcklig. Skötbordet gick inte att få ner, det fanns inget papper i hela toaletten förutom på hela golvet. Slutade med att jag bytte blöja på honom i famnen.
felpackande-Jag hade med ett par jeans och en massa klänningar, men hälften av klänningarna gick inte att använda. En hade krympt i tvätten bl.a.
roligaste-Att få träffa alla släktingar. Hade inte sett mina småkusiner på nästan 4 år men nu träffades vi:)
snällaste-Theodor utan tvekan:) Han sov bra nästan alla nätter och var nästan aldrig gnällig:)
näst läskigaste-Att det jobbade en massa fångar vid Sveaborg.
läskigaste-Att brandalarmet kom på när vi var inne i en butik.
tyngsta-Resevagn på Sveaborgs kullerstensgator...

Vi har haft en riktigt bra resa nog:) Kom hem igår halv 11 ungefär. Tågresan gick bra. Theodor ville mest klättra på ett litet tåg men sen när han hittade trapporna och rutchbanan blev det lite jobbigare. Men sen tog vi upp vagnen så han somnade till sist:) Men det är skönt att vara hemma nu också! Theodor sov till 10 i morse:) Jag också;) Jag är inte lika snuvig idag men hostig och känner mig inte frisk. Känns som att jag fått bihåleinflammation... Så idag tänker vi ta det lugnt. Robin är på jobb igen men efter idag är det helg igen:) Den senaste veckan har gått snabbt förbi! I helgen har vi ingenting inplanerat heller. Ska vara hemma och ta det lugnt:) Och bli friska! Theodor är också snuvig, men inte lika mycket som jag. Lyckosten har fått sin pappas immunförsvar... Nu ska jag försöka komponera ihop något mat. Inte det enklaste eftersom vi inte har mycket hemma:p Men något ska jag väl hitta:) Ska läsa ikapp era bloggar nu också!:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar