tisdag 14 juni 2011

Tiden går så fort!

Det är redan eftermiddag! Rejält! Tycker att den här dagen har gått jättesnabbt, lika så de senaste veckorna! Ja, det är väl så när det är sommar:) Tiden bara flyger förbi! Lite läskigt:p

Vi använder Libero blöjor till Theodor. De har nu börjat med nya väldigt tunna blöjor och hittills har de fungerat jättebra och de luktar inte heller:) (Tycker att pampers tunna blöjor börjar lukta konstigt när barnet kissat i dem...) Mindre plats tar de nya blöjorna också:) Både i skötväskan och i roskisen:p Vi har fårn och till funderat på att köpa en riktig blöjrosis, emn det har aldrig blivit av. Vi kom på en nödlösning. En burk med ätikka(stavning?) och hål i locket på bottnet av roskisen så tar det bort lite av lukten åtminstone:) Dagens tips;)

Jag hoppas att Theodors tand kommer igenom snart. Han har haft både förhöjd temp, varit gnällig, dregglat jättemycket och haft dålig mage de senaste dagarna. Det rann bokstavligen dreggel ur honom i helgen! Mysigt;) Har inte gjort det sen han var liten liten:p Hälsade på grannens lilla 4 månaders bebis förra veckan. Helt otroligt hur liten hon är och ändå är hon ca 1 kg större än Theodor var när han föddes! Så söt:) Nu börjar det lukta här så jag ska byta blöja... Ha det bra!:)

1 kommentar:

  1. Skruttan använder å Libero. Pampers fastna i reven på enna! Bokstavligen! Vi måsta väät me vattni för att he sku lossn, he va hejlt fruktansvärt!

    SvaraRadera