tisdag 31 maj 2011

Utrymmesbrist

Hur sjutton lyckades vi klämma in oss i en 51 kvadrats lägenhet förr? Nu har vi 77,5 och jag vet inte var jag ska lägga alla saker! Har i alla fall fått städat ur byrån i vardagsrummet så nu är det lite plats där, men allt som inte hör dit men var där ligger på golvet och saknar förvaringsplats. Skulle gärna ha upp flera hyllor på väggarna men tyvärr är den här lägenheten gjord av gipsskivor (Jag kommer ALDIRG att bygga mitt hus med gipsskivor!) så det är svårt att få upp någonting som ska hålla.

Imorgon ska vi till rådgivningen:) Ska bli jättespännande att se hur mycket Theodor har vuxit!
Såhär såg det ut för 4 månader sedan:
8 månader
9780g
75.7cm
46.7cm i huvudomkrets

Om jag ska göra en vild gissning så gissar jag på 10480g, 79cm, 48cm i huvudomkrets. Tror inte att han gått upp s mycket i vikt. Den stannade av redan före jul för han var över 9 kg redan vid 6 månader. 74 kläder börjat bli för smått åt honom nog så runt 80 cm borde han vara. Hur han ska gå med på att mätas är en annan sak:p Hoppas på uppehåll imorgon för vi går till rådgivningen. Någon km bara som tur är:) Riktigt passligt! Om jag hade en bra cykel skulle jag cykla men jag litar inte på min gamla. Och den här månaden blir en dyr månad med bröllopsräkningar. Blä. Känns inte så roligt att betala dem nu i efterhand. Och fpa har strulat till det med vårdtillägget så får se om jag får allt i efterksott sedan i slutet av juni. Idag känns det som att jag skulle kunna arbeta för att få råd med en cykel och en ny dator. Sen skulle jag kunna sluta;) Men min dator fungerar ju ännu, Robins dator fungerar ännu och han ska väl kanske köpa en bärbar så småningom. Så datorer finns nog. Och en cykel kostar inte SÅ mycket eftersom jag bara behöver en 28 tum utan växlar.

Jag märkte på Facebook att några av våra kompisar blivit vän med andra av våra kompisar just tack vare att de träffats på bröllopet!:) Jätteroligt! Jag själv har två nya bekanta också:) Men en av dem har jag nog träffat förut också.

Theodor sover nu. Han somnade utan problem! Så skönt efter några dagars strul! Om ca en timme slutar Robin så jag ska städa klart så det nu inte ser värre ut när han kommer hem än då han for;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar