onsdag 11 maj 2011

Början av morgonen

Kollade temperaturen i solen, över 30 grader! Kollade Theodors näsa, väldigt rinnig. Så vi stannar inne idag. (Ja, eventuellt far vi då till stan en liten stund och fixar nya glasögon åt Robin)
Meeee:)
Theodor, med det obligatoriska frukostknäcke:) Han äter ett helt knäckebröd bara sådär! Säkert lite skönt nu när tänderna kommer. Bara 5 uppe ännu, men 2 på gång.
Jag gillar Theodors nya dygnsrytm! Han somnar 8-9 på kvällen och sover sen till 8-9 på morgonen! Så skönt, istället för att stiga upp 7:) Så nu sover han bara en gång per dag, tror jag. Han är väldigt flexibel så han kan sova egentligen hur många gånger per dag som helst om det krävs.
Kikade in på flagcounter och det senaste nya landet som besökt min sida är Cypern och vem befinner sig där om inte Emma m.fam. Jag tror att hon ligger bakom det här:)
Igår fick Theodor äta samma mat som oss. Och han tyckte mycket om lasagnetten:) Det var inte så farligt mycket salt i det så jag tyckte att han ska klara det. Blir ju en chock sen om man böjar salta maten precis på ettårs dagen! Samma sak med mjölk så vi ger lite mjölk varje dag på ett eller annat sätt. Igår blev det i maten och idag blir det antagligen blandat med ersättning. Ska fundera ut vad vi ska äta idag:)

4 kommentarer:

  1. Men det var inte så farligt mycket pengar ändå. Då kommer ni ju ganska billigt undan :) Vad skönt!!! Är du nervös då?

    Melody har också börjat dricka mjölk nyligen och hon fullkomligt älskar det!!! Hon får ungefär 1 dl om dagen kanske...som måltidsdryck :)

    SvaraRadera
  2. Hä er no ja! ;) Ja tänkt ja måst ju koll ho ni har i! Ha i fint å hoppas blommona levä, hihi :D

    SvaraRadera