torsdag 14 april 2011

Kakkadagar

Igår så hade Theodor kakka (bajs) i hela blöjan och i stumpbyxorna... Gissa om inte samma sak hände idag! Vet inte hur han lyckas:p Äckligt blev det i alla fall. Tur att Robin var hemma så fanns det fler händer till hjälp.

Idag har min telefon varit nästan helt utan ström så jag har inte kunnat mobilblogga. Vi var i stan och köpte en Manduca bärsele, pysselsaker till bröllopet och majs:p Jag parkerade så fint i stan! Var riktigt nöjd (båda gångerna).

Nu tittar jag på nyheterna och dricker en kall öl:) Fick just veta att min lillebror klarade körkortet! Så nu kör han säkert mycket:) Annars har jag inte så mycket att berätta mer idag. Jag ska i duschen ännu ikväll men sen och sova. Imorgon åker vi norrut. Eventuellt så far vi till öppna daghemmet på dagen men det är ännu lite öppet. Vet inte heller var vi är när i helgen. På lördag ska jag i alla fall på provkamning klockan 12:) Och på söndag är det släktkalas. Gäsp gäsp. Ska nog stänga av datorn nu. God natt:)

2 kommentarer:

  1. Hur er e me gamla bärselen? Ti salu? :)

    SvaraRadera
  2. Nä, tyvärr. Vi kommer no at spara han för framtida bruk:p Den e jättebra at ha tå di e rikti små tykt ja:) Men di bruk no dyk upp på loppis dömde babybjörn, å ganska billigt å:)

    SvaraRadera