onsdag 6 april 2011

Bröllopsstatus

43 gäster och 8 skaffare har anmält att de kommer på bröllopet. Två gäster har anmält att de tyvärr inte kan komma. Så det är ännu ca hälften som inte hört av sig, men de har några veckor på sig ännu.
På skärtorsdagen ska vi och prata med prästen. Vi har äntligen fått fixat en präst, och det är han vi ville ha också. Så nu, först nu, är det klart att bröllopet blir av. Inget bröllop utan präst så.
Nästa vecka ska vi beställa blommor och jag ska på provkamning! Måste sy klart slöjan tills dess men det hinner jag nog för det saknas bara en söm.
Det närmar sig verkligen nu! Bara ca 50 dagar kvar! Och om snön smälter i den här takten så lär vi absolut inte ha någon snö i maj. Härligt väder verkligen! Får hoppas att det håller sig runt 18-22 grader på bröllopsdagen. Och soligt helst. Och inte blött på marken så klänningen blir smutsig.
Jag börjar bli lite nervös ibland. Nya nervositetsfaktorer är att gästerna ska ha tråkigt på bröllopet och att Joacim ska skrämma upp Robin så mycket så han rymmer iväg;)
Det är inte mycket kvar att fixa nu. Mest bara utsmyckning till borden osv. Vet inte ännu hur vi ska göra med det. Ville ju ha löpare som går tvärs över bordet vid varje gäst men de är svindyra! Dessutom skulle det kanske bli för mycket beroende på vilken färg vi tar. Hade helst hittat billiga löpare på rulle som är vita med silvermönster men det verkar nog vara lite omöjligt att hitta. Får se hur vi fixar det.

3 kommentarer:

  1. Du får noo vårt svar snart, vill få kombinera e me en ader sak :D
    Å hede me bordsdekoration för minnen ti Yrkes slutarbejti fö me, man sku int tro att he e såde svårt ti duk ett bord.. Men noo blir he bra :)

    SvaraRadera
  2. Angående löpare: vi hade det på vårt bröllop med ca 100 gäster. Vid minimani finns det stora rullar med borslöpare, men man måste klippa av dom själv. Kosta ca. 6€/rulle, och vi använde 1½ rulle till vårt bröllop. /Kajsa

    SvaraRadera
  3. Tack för tipset! Ska definitivt se va di har där!:)

    SvaraRadera