tisdag 19 april 2011

19 april

Tänk att det redan är "slutet" av april! Tiden går jättesnabbt nu när snön smälter:)
Jag känner mig mycket friskare idag! Ont i ryggen och snuvig är de enda symtomen som är kvar. Fick till och med i mig 2 brödskivor i morse. Innan det fick vi sova till 10 före 8. Lyx! Theodor har gnällt till inatt men somnade genast om. Det var bara Robin som vaknade av det men han hann inte ens tänka på att stiga upp innan Theodor var tyst igen så det verkar som att vi äntligen börjar få hela nätter nu:)
Igår tittade jag på En Unge I Minuten som vanligt. I börja av programmet så tycker jag synd om dem som har så ont och längtar verkligen inte efter att göra det igen, men i slutet av programmet blir man ju nästan lite avundsjuk;)

Angående riksdagsvalet så blev det ju en besvikelse... Det verkar verkligen som att det kommer att gå dåligt för finlandssvenskan. Vissa ledande partier, bland annat sannfinländarna (inte svårt att gissa), vill inte se SFP (svenska folkpartiet) i regeringen vilket inte har hänt sen 1975. Kom fram till att jag ska börja prata engelska istället för finska för att inte stöda finskan i alla fall:p
En enda positiv sak med att det gick så bra för sannfinländarna är att finländarna nu intresserar sig mera för politiken.

Jag är inte så värst politikintresserad så ni behöver inte oroa er för att det blir många politiska inlägg:p

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar