lördag 5 mars 2011

Natten

Theodor somnade redan 8 igår kväll. Sen vaknade han x antal gånger men drack bara vatten:) Så två nätter utan välling nu och en lite trött mamma. En ännu tröttare pappa som ligger och sover ännu efter en natt men skolarbeten. Okej inte hela natten men till efter ett i alla fall.

Igår var vi med om en "nära döden upplevelse". Igår skottade de bort snön utanför vår lägenhet. När vi sen skulle iväg till öppna dagiset sa jag åt Theodors faster att hon ska gå längs väggen ca en meter innan hon går ut på vägen för det finns snö kvar rakt ovanför vår dörr. Efter henne skuffade jag vagnen och bar Theodor i bilstolen. När jag och T var upp efter väggen så brakade det till och resten av snön och snöskydden längs hela huset brakade ner. Lite mindre än en meter från oss föll snön som närmast. Blev vettskrämd men vi klarade oss som tur är! Grannfrun kom ut och frågade om vi klarade oss oskadda. Senare på dagen så var de och skottade bort den snön med traktor också. Igår såg jag att det har rasat från huset bredvid vårt också. Somliga har varit uppe på taken och försökt få bort snön innan den rasar av sig själv.

Igår hittade jag bröllopskläder åt Theodor:) Hade tänkt mig kostym, men det blir väst, byxor, vit skjorta och rosa slips:) Finns inte kostym i storlek 80 i vettiga priser. Västen och byxorna kostade sammanlagt 10€!:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar