lördag 19 mars 2011

Lördag

Lördagen började med att Theodor väckte oss kvart över 7. Han åt en gång på natten också innan det, men det var Robin som var uppe då. Var säker på att jag skulle vara sjuk idag men vaknade upp frisk. Efter att Theodor hade krupit omkring i lägenheten någon timme så somnade han om i sängen efter lite välling. Jag och Robin passade på att sova vi också så nu är vi ganska så utvilade:)
Vi var ute på promenad upp på "berget", hämtade posten, förde ut soporna, skottade snö och installerade bilstolen åt Theodor. Theodor lyckades smutsa ner sina ytterkläder när han kröp omkring under biltaket:p När vi kom in så bakade jag en blåbärspaj. Theodor lyckades bränna sig lite på ugnen:( Men det blev inga blåsor eller något så det gick väl ganska bra. Bibbi kom hit lagom när pajen var färdig.
Bibbi
LänkVi drack kaffe och Theodor var gnällig. Han var det igår också. (Tror att det är en tand på gång) Han blev nöjd när han fick tugga på tandborsten.
Försökte borsta kameran också:)
Paj♥ Den blev riktigt god! (Tänker faktiskt skryta på den fastän det var jag som bakade den, och jag följde inte receptet;))
Nu är Bibbi och Robin på datorn, Theodor på golvet omringad av leksaker och jag (surprise) sitter vid datorn och slänger ihop ett blogginlägg åt er!:) Hoppas att ni får en skön lördags kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar