torsdag 20 januari 2011

Torsdag?!

Jag började skriva onsdag i rubriken men det är väl torsdag idag?
Theodor somnade lite före 9 igår kväll. Vaknade och ville leka i sängen 4 (varifrån har han fått det?) men efter att jag vänt på honom 2 gånger så somnade han:) Han vaknade lite över 8 som vanligt, åt då först:) och sen vet jag inte exakt om han somnade eller lekte tyst i sängen för jag fick halvsova till lite över 9:) Så skönt!


Theodor steg just upp vid soffbordet vilket han brukar göra på morgonen men sen föll han bakåt. Men han slog inte huvudet i golvet heller fastän han föll rakt bakåt. Så han blev mest skraj bara. Jobbigt att han ska falla hela tiden. Men det finns ju inget man kan göra åt det. Kan ju inte sätta ner honom och sitta istället för att stå. Då lär han sig ju inte att stå utan stöd.

Igår packade jag 2 fulla lådor i köket. Jag hade tänkt att 2 lådor skulle räcka till hela köket. Men nejdå, där hade jag fel. Är lite tveksam till om de lådor vi har kvar räcker. Har fyllt 7 flyttlådor och har en flyttlåda kvar och 6 bananlådor. Börjar nästan bli lite smått stressad med packandet. Jag menar, om en vecka får vi antagligen börja flytta! Och här i lägenheten syns det ingenstans att jag har packat något...
Jag sydde in Theodors simbyxor igår också så nu borde de fungera:) Babysim ikväll!! Ska bli så kul:) Måste få Theodor mätt och pigg före det så vi får ha lite andra mattider än vanligt idag. Men med sömnen passar det ganska så perfekt:) Nog för att han kommer att somna i bilen på väg dit i alla fall:p

Robin skottade bort snö från vår bil och runt den också. Det tog så länge att han inte hann till jobbet:p Men nu är bilen någotsånär snöfri idag:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar