fredag 21 januari 2011

Resultat

De flesta verkar ha ringen rätt väg enligt mig, alltså att texten är upp och ner när handen hänger ner:p

Babysim igår var en riktig hitt!:) Theodor var inte ledsen en sekund:) Jag tyckte att det var riktigt roligt och det tyckte till och med Robin som annars inte gillar att simma:) Theodor somnade i bilen på vägen hem, han blev nog ganska trött:) Igår somnade Theodor mellan 9 och 10. Han vaknade 2 tiden men jag behövde bara stiga upp en gång då. Sen klockan 5 vaknade han och var arg och steg upp i sängen några gånger. Fick ge mat åt honom så somnade han och sov till 8-9 någonting. Jag vaknade inte fastän han var vaken men Robin var vaken och ställde sig i väg till skolan så jag vaknade lite före 9. Relativt utvilad fastän vi satt uppe och såg på Beck till 12 igår.

Idag ska vi försöka komma oss iväg till öppna daghemmet kl 12:) Theodor borde sova innan det och 12 är annars hans sovtid så vi tar en vagnpromenad innan så somnar han tidigare:) När vi kommer hem så borde Robin komma hem också för han har bara skola till 2:) Vet ännu inte hur vi ska göra i helgen. Norrut ska vi väl nog kanske. Vet inte helt säkert men en bilkärra måste vi få hit på ett eller annat sätt. Om vi far norrut så är vi antagligen inte där hela helgen. Borde verkligen ta tag i packandet! Ska försöka få ihop en lista med saker vi inte får packa ner som behövs för flyttstädningen.

Theodor klättrar väldigt ofta upp på vår fula liggande fåtölj, stiger upp och försöker ta tag i vår stora kaktus... Bebis och kaktus är ingen bra kombination men vi vill nog ha kvar vår kaktus:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar