onsdag 19 januari 2011

Och hela tiden kom det bara mer å mer å mer

Det snöar fortfarande! Har inte hållit koll på hur mycket det har kommit men bilarna utanför är bara snöhögar. Folk pratar om flera decimeter så lite är det inte! Tur att vi inte bor i Gerby ännu för där får vi skotta snö själva;P De har skottat snö hela natten. Och det låter ganska mycket när de gör det.
Theodor somnade lite före 9 igår. Han vaknade och lekte i sängen ca 4 och då gav Robin mat åt honom så somnade han om. Sen sov han till 8 i morse. Det börjar vara "länge" sen jag gav mat åt Theodor på natten. Lite lyx att Robin har börjat vakna på natten också:) Eller så är det jag som sover djupare?
Idag har jag ganska så ont i armbågen om jag använder armen. Ingen aning om varför och förhoppningsvis slutar det snart. Jag har lite ont i halsen nu igen. Robin också, men förhoppningsvis så är vi såpass friska imorgon att vi kan fara på babysim:) Lite surt om vi är sjuka imorgon också. Då har vi redan missat 1/5 av kursen.
Har funderat på att göra n ny header. Gjorde några igår men jag blev inte nöjd med någon av dem. Lär väl inte hinna med någon idag om Theodor stiger upp upp efter allt som är lägre än en meter. Han har redan fallit en gång idag när han stod bredvid soffan och ville förflytta sig till soffbordet. Men det gick snabbt att trösta honom så jag tror inte att det gjorde så ont.



1 kommentar:

  1. Va bra bildren du har fått åv busfröet som far runt i lägenhejtn :) Ja hoppas att he snön ni fick över er e he som vi hadd jer fö na daa san. Tycker int alls om tå stor maskinen buri skutt snön 5 på mårnen utanför sovrumsfönstri vårt :P

    SvaraRadera