torsdag 2 december 2010

Så glad!

Är så otroligt glad att jag har hittat en så underbar brudklänning och dessutom en underbar vigselring! Men det mest underbara jag har hittat är såklart min fästman:) Allt är så bra nu:)

Theodor sover sin eftermiddagssömn nu. Han borde sova 2-3 timmar, men får se. 45 minuter hittills och det tack vare att jag konstant gungar vagnen fram och tillbaka med min fot! Börjar bli en invand rörelse det här. Några timmar per dag. Undrar om jag sliter ut mina knäleder med det? Han ville absolut inte äta av den hemlagade maten idag. Eller han tog nog maten i munnen men sen så satt han bara med den där och spottade ut den lite emellanåt. Han förstod inte att svälja ner den utan satte den bara i halsen och hostade. Så jag fick snällt plocka fram en reservburk med fick och potatis och det slank ner hur bra som helst. Så nu har jag 14 portioner kött i frysen åt honom som jag är tveksam till om jag någonsin kommer att få honom! Men jag ska försöka blanda ner kött i t.ex. potatis/morot burkar och se om det skulle fungera bättre. Annars blir det nog att återgå till dyra köttburkar. Kanske det blir bättre när han blir lite äldre. Vet inte hur länge kött håller i frysen, men ett bra tag skulle jag gissa. Ska kolla upp det.

Hoppas att Theodor sover bra inatt och att Robin får i honom gröt ikväll när jag är borta. Det är ganska svårt att mata Theodor för man måste distrahera honom ganska ofta. Och det är oftast jag som matar Theodor så jag vet tekniken men Robin är lite ovan med den ännu. Borde överlåta matandet till honom någon gång också. Kom idag fram till att min mammaledighet tar slut nästa månad, tror jag! Hjälp! Redan?! Men det ändrar inte på mycket för jag ska vara hemma med Theodor så länge det bara går rent ekonomiskt:) Sköterskan på rådgivningen tyckte att det lät bra:) Så jag borde gå till FPA här någon dag och fylla i en massa papper, igen. Kan också göras över nätet men jag vet inte riktigt vad det är jag ska söka:p FPA är inte min bästa vän riktigt...

3 kommentarer:

  1. Ja visst är det snyggt, han kommer bli så stilig =)Vad kul att du hittat klänningen med stort K! =) Tänkte ringa och boka tid ganska snart =)

    SvaraRadera
  2. Vill ge rådet att försök igen några dagar med den hemlagade maten, barn brukar vänja sig otroligt snabbt bara de får tid på sig =)

    SvaraRadera
  3. Lucas e int så jättefötjust i mitt seinast hemkok, men ja ha blanda mä åv burkmatsmajs som e så gott. Å smaken blir strax betär tycker vi båda ;)Så att bland vi behov e ju int så dumt :)

    SvaraRadera