tisdag 14 december 2010

Grr...

Vaknade av att grannarna borrade 2 minuter över 8. Suck. Theodor somnade relativt lätt igår. Sen sov han nog tills det var matdags. Efter det så var han gnällig. Robin lyfte över honom till vår säng och där somnade han genast. Stackarn halvvaknade varje gång de borrade men somnade om mellan varven. Men 20 över så var vi nog båda riktigt vana så vi steg upp. Robin for till skolan lite över 8 och märkte att ytterdörren till lägenheten var öppen, men mellandörren stängd! Har ingen aning om hur den kommit upp. Men ingenting fattas i lägenheten så... Kanske byggkararna som har låst upp den? Eller så har vi klåpat oss igår när vi kom hem från butiken. Jag vet att jag kom in sist men jag hade händerna fulla med Theodor och skötväska så det var Robin som stängde efter oss. Tycker att han skulle ha märkt att ytterdörren var öppen när han stängde mellandörren.
Idag ska jag städa heeela lägenheten för imorgon kommer mammor och bebisar hit:) Och en kompis också på förmiddagen för den delen:p Jag är lite snuvig, men det är jag alltid så jag tar det inte så hårt. Tänker ändå baka med handskar på imorgon. Och så behöver jag ju inte hosta på degen:p
Det är annars lite kul med hur bebisar kan härma varandra! Theodor gjorde prutt ljud med munnen i morse, något han aldrig gjort förut. Men igår träffade vi Theodors kompis Lucas som är 2 dagar äldre, och han gör det hela tiden:p Så jag antar att vår smarta unge snappade upp det därifrån:) Theodor rör sig ganska mycket på golvet nu. Han ålar sig bakåt mest, till och med på mattan som verkligen inte är hal! Så det häller att hålla några ögon på honom hela tiden:p Det är så otroligt roligt att se hur han utvecklas:) Nu ska jag börja med städningen till julmusik från lp skivor:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar