tisdag 2 november 2010

Up & go

Vi har börjat använda up & go blöjor åt Theodor. Inte för att han börjar gå utan för att han river upp de andra! Till och med med byxor på så får han upp tejpen. Knepigt:p De är lite dyrare, men passar honom bättre:)

Idag har vi inte mycket inplanerat:) Robin ska eventuellt ut med några kompisar:) Han förtjänar nog en sån kväll:p Jag borde fixa ihop lite mat åt mig och så småningom mata Theodor också:) Fick ju ge 240 ml ersättning åt honom i morse. Så det har säkert rubbat heeela dagen.

Vad tycker ni annars om att det blev vintertid? Det blev ju jättekonstigt för Theodor. Mat redan 10 och sånt... Tycker att de kan slopa vintertiden helt! Bara jobbigt att ändra.

4 kommentarer:

  1. ställer ni fram klockan en timme då alltså? På andra sidan viken så ställer vi ju tillbaka klockan nu då det blev vintertid, så det blir mat och sova en timme senare än vanligt för de små istället..

    SvaraRadera
  2. Nämen theodor! :D Som tur ha int Lucas komi på hä knepi ännu ;)
    Vintertid e ingen hit, men ti min fövåning å glädje så ha förändringen fungera bra fö oss :)

    SvaraRadera
  3. Hanna: Vi ställer nog också tillbaka klockan.

    SvaraRadera
  4. Ivar somnade redan kl 18 på söndagkväll... Som en följd av att klockan vreds bakåt. Tur råkade han sova en sån skööön 13 h natt så det blev inte så urtidig väckning i alla fall ;)

    SvaraRadera