tisdag 2 november 2010

Theodors första dokument

  • X
´Å lp]'äµ] .ö..0...p0öpöhl.................+lo9pl0lkl.olo9lo

(Det var lite längre än så här men jag kan tydligen inte publicera hela efterson smarta Theodor har skrivit in en HTML kod som inte går att publicera så det blev raderat. Orkar inte krångla med det nu:P)
I väntan på att Robin diskade en flaska åt Theodor så fick han skriva lite på datorn:) Och ovan ser ni resultatet:p Man kan urskilja ord som "pöh", "lol", "kl.", "KM" och "lp", (som förövrigt är de enda skivorna som vi spelar nuförtiden:p)


Igår blev Theodor 5 månader! Stor kille:) Och han blev genast dyrare också. Köpte hem några burkar med potatis/kött och de är ju nästan 3 gånger dyrare än grönsaksburkarna. Vi ska till rådgivningen imorgon så jag börjar inte ge kött åt honom innan vi varit dit så han behandlas fortfarande som en 4 månaders:p Förutom att han då äter gröt på kvällen sen några veckor tillbaka:)

Theodor matvanor hade blivit riktigt bra här ett tag, men nu är det något som gått snett igen.
För några dagar sen såg det ut såhär. Mjölk 7-8, potatis/grönsaker 11-12, mjölk 3-4, sen spydde han upp den mesta mjölken, fruktpuré ca 6, gröt 8-9 och sen sov han tills det var morgon. Men han vaknade några gånger och behövde vändas på nog. Om någon vet hur man avvänjer det så säg till!
Nu igår åt han mat på dagen ca 12, mjölk 3, spydde upp mjölken, fruktpuré halv 7, gröt halv 9. Sen somnade han 9, vaknade ca 5 gånger under natten och jag fick vända på honom, sen var han hungrig redan 4. Sen somnade han om, sov till 7. Nu kl. 9 så var han vrålhungrig igen så jag fick ge ersättning åt honom fastän han egentligen inte brukar äta det på förmiddagen.
(Och med mjölk menar jag såklart ersättning.)
Han är ganska svår att förstå sig på. Men det som är jobbigast är nog att han är så hungrig på eftermiddagen men att han bara spyr upp maten sen... Och att vakna flera gånger per natt för att vända honom. Inte kul. Nå, ska prata om det vid rådgivningen imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar