torsdag 25 november 2010

Award:)

Jag fick en award av Cecilia:) Tack så mycket!:)

Den här awarden innebär att välja tre favoritförfattare och ange en bok av dem, skicka vidare awarden till fem favoritbloggar och tacka den som man fått awarden av, och till sist klistra in loggan på bloggsidan.
1. Lucy Maud Montgomery - Har läst alla böcker i serien Anne på Grönkulla och gillar dem verkligen:) Favoritboken i serien var nog den första, Anne på Grönkulla.

2. Martha Sandwall-Bergström - Har läst hela serien två gånger och tycker mycket om den:) Vilken bok jag tyckte mest om är väldigt svårt att välja. Men den sista var kanske bäst nog:)

3. Alice Sebold - Köpte boken Flickan från ovan från ett lopptorg för under 1€. Tyckte att den var jättebra. Väldigt sorglig och spännande. Har inte läst fler böcker av henne än den.

Jag skickar vidare Awarden till

Emma - Hennes blogg är inte öppna för alla läsare, men hon får en i alla fall:) Hon har en son som är 2 dagar äldre än Theodor och våra karar är bra kompisar sedan långt tillbaka:)

Caroline - Hon är också ung mamma till en pojke som är 2 veckor yngre än Theodor:)

Ann-Sofie - Hon är med i mammagruppen och har en dotter som är lite yngre än Theodor:)

Sara - Nybliven bloggare och gravid med första barnet:)

Emma - Min "gravidkompis" som har en son som är lite mer än 1 månad äldre än Theodor:) Vi började prata över internet för snart ett år sedan och har hållit kontakten sedan dess:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar