måndag 4 oktober 2010

Pratar i sömnen:p

Theodor har roliga ljud för sig just innan han somnar:p Ligger lite och "gnäller" varje gång han andas ut:p Bara han inte börjar med det på natten så är det bara gulligt:) Om en timme ungeför tänker jag gå till Citymarket och köpa en smörgås eller något att äta för vi är utan mat här hemma. På måndagar brukar vi ju inhandla mat för vecka, men idag kommer de och installerar något som har med internet att göra så vi måste vara hemma 16-20. Klockan 16 ungefär brukar ung mamma träffen sluta så vi hinner inte till stora Citymarket idag. Får springa in till butiken på andra sidan vägen och köpa lite mat tills ikväll sen:) Det bor en annan mamma i huset har jag märkt. En med en som är yngre än Theodor. Kanske 1-2 månader? Har inte vågat säga något åt henne när jag har mött henne i trapphuset:p Vet inte om hon pratar svenska eller finska:p

Vilken klädstorlek hade era 4 månaders bebisar? Theodor använder mest 74! 68 hoppade han nästan över, eller de är ganska precis på honom nu.

1 kommentar:

  1. oj vad stor han är :) har en som snart är 6 månader (nästa vecka) som fortfarande använder en del 62...och några 68:or... :)

    SvaraRadera