måndag 18 oktober 2010

Borta bra men hemma bäst

Visst, nog är det roligt att träffa släkt och vänner i Kronoby med omnejd, men nog är det skönt att vara hemma igen också! Theodor har inte sovit bra inatt. Han har varit lite mer snuvig än vanligt, men det är han inte nu mera. Inatt så var han vaken klockan 12 och 3. Vi fick gå upp flera gånger och vända honom innan han somnade. Men som tur var så sov jag bra i alla fall inatt. Kändes som att jag sovit länge kl. 12 fastän jag bara sovit 1 timme. Nu ät Theodor på bra humör igen.
I helgen gav vi majs åt honom. Han har ju fått majsvälling förut och det har inte varit något problem alls. Men när han åt majs, det han nu fick i sig för han vet ännu inte hur man äter, började han spy ordentligt någon timme efteråt. Dagen efter åt han lite majs, men inte lika mycket som dagen innan och då började han också spy... Så vi vågar nog inte ge majs nu på ett tag.
Tycker att han borde börja förstå hur man äter så småningom. Han har ju ändå fått fast mat i snart en månad. Nå, det kommer väl så småningom:) Finns inte mycket att göra åt det:p

Idag ska vi på ung mamma träff igen:) Hoppas att det kommer någon annan än vi:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar