fredag 1 oktober 2010

4 månader. tänder? morot? mardröm?

Igår var jag på körövning. Riktigt roligt:) Men jag var lite tveksam till om jag skulle fara dit eller inte för jag är ganska krasslig. Gick dit i alla fall och klarade av att sjunga utan att rösten kollapsade:p Om du är studerande eller ung vuxen i Vasa så kom för all del med:) Den 14 övar vi nästa gång och då är det sista chansen för nykomlingar att komma med. Kl. 19 i stora församlingssalen:p
När jag kom hem så var Theodor ännu vaken men han höll på att somna. Han somnade lite över 9 men klockan 12 vaknade jag av att han gallskrek. Gick och tog upp honom så blev det bra. Försökte efter en stund att sätta ner honom igen och då började han gallskrika igen. Han har ALDRIGmgjort så förut så jag är lite fundersam vad det var frågan om. I morse gjorde han lite liknande, men inte alls lika mycket. Den troligaste orsaken enligt mig: morot. Han fick morot för första gången igår på dagen så jag tror att det är det som spökar. Ska försöka ge honom morot idag igen så får vi se om den här natten blir likadan. Han har bajsat flera gånger än normalt nu sedan igår också så något konstigt är det. Min andra teori är tänder. Men jag vet inte... En mardröm tänkte jag såklart först på. Men nu när det återkom lite i morse så vet jag inte. Hoppas att han börjar tåla morot. Vet inte riktigt hur jag ska göra i helgen annars. Fortsätta ge honom morot eller byta till något annat eller bara ge potatis? Vad tycker ni?!

2 kommentarer:

  1. Jag tycker att du ska ge morot ännu idag i alla fall för att se om det uppepar sig, då vet du med mer säkerhet om det är moroten eller inte. Det kan ju ha varit något tillfälligt magknip eller liknande inatt som inte har med moroten att göra.

    SvaraRadera
  2. Jag tror att om det skulle vara moroten som spökar skulle han nog ha lite mer ihållande ont, inte bara skrika när han blir nedssatt i sängen. Ivar har haft några såna "plötsligt skrik" perioder, några dagar lite upp och ner, ofta har dom också infallit de gånger han haft lite extra råddig dygnsrytm och blivit lite för trött. Ha en trevlig hälg!!

    SvaraRadera