tisdag 21 september 2010

Wasa by night

Imorgon ska jag, Emma och Vanja på Wasa by night:) Kanske Bibbi också? De flesta läsare gissar jag att vet vad det är, men för er som inte vet:
Det går ut på att man ska besöka 8 olika barere, restauranger eller caféer och köpa något att dricka från varje ställe:) Man får en stämpel för varje ställe man köper något på och när man har 8 stämplar så får man en t-skjorta:) Jag och Emma var på Wasa by night förra året, men då drackv i bara lemonad. Och pg.a. det så kan jag inte dricka Sprite mera! Började må dåligt av att dricka så mycket Sprite:p Robin och Joacim ska vara barnvakt:p Och jag kom på att Robin aldrig vaktat Theodor ensam längre än 10 minuter! Hoppas att det går bra i alla fall:)
Jag, Vanja och Emma på mitt 18-års kalas:p (Sej til om int ja får ha deher bildn jär ännås!)

5 kommentarer:

  1. är inte robin pappa till barnet?

    SvaraRadera
  2. O den -skjortan e nog fan så dyr för att vara nånting man bara sover i :P Men av nån underlig anledning måste man bara ha den ändå ;)

    SvaraRadera
  3. tänkte när du skriver att han skavara barnvakt

    SvaraRadera
  4. Frida: Ja, det säger man här:p Men egentligen ska han väl ta hand om Theodor själv. Här så är det ingen skillnad om man säger barnvakt eller att han sköter honom:p Tänkte inte ens på att det kunde missuppfattas:)

    SvaraRadera