tisdag 21 september 2010

Nappen

Theodor har egentligen aldrig gillat napp. Han brukar bara spotta ut den heela tiden. Men nu när vi har köpt en ny som egentligen är från 4 månader så tar han den hur bra som helst! Inatt vaknade han och var lite ledsen så då la jag nappen i munnen på honom och han somnade direkt! Men inatt har varit en va de jobbigaste nätterna, men ändå var den inte så jobbig. Vi har det ganska bra ställt. Theodor somnade halv 10. Vaknade nån gång mellan 12 och 1. Då åt han. Vid 4 tiden vaknade han igen och åt. Sen var han ledsen och fick nappen. Klockan 6 vaknade han och var ledsen igen och då gav jag nappen som låg under sängen?! Har ingen aning om hur han hade fått dit den. När jag steg upp klockan 8 och hämtade honom från hans säng låg han med huvudet i fotändan, så han hade snurrat sig:p Tror att jag vet varför han vaknade så många gånger. Vi glömde nämligen att köpa välling igår så han fick bara mjölk till kvällsmat. Men idag ska jag köpa välling:)

2 kommentarer:

  1. Måste bara fråga... Vilken välling ger ni? Och hur mycket äter han? Märkte ni nån skillnad på hans sovande under natten när ni började med välling? Tänkte så smått börja med välling till vår lilla grabb nu men e lite osäker på hur jag ska gå tillväga. Ammar ju sp de svårt att veta hur mycke han får i sig.

    SvaraRadera
  2. Muksus majsvälling ger vi och han sover bättre på natten. Men nu har han en gnällig period så han vaknar lite hela tiden. Men det beror nog inte på vällingen.

    SvaraRadera