onsdag 15 september 2010

Internetkrångel

Slapp inte in på internet på hela dagen igår! Ska nog byta till något bättre än 3G snart. Idag har vi varit till rådgivningen på sömnträff:) Fick rekommendationen att börja ge välling åt Theodor eftersom han äter 1.5 liter ersättning per dag! Så idag ska vi inhandla majsvälling åt lillgrabben:) Ruskigt väder ute idag annars. Var till H&M och köpte lite kläder åt Theodor. Han växer ur allt han har ju! Men nu har vi så det räcker någon månad till:)
Igår var vi ute på en lite över 2 timmars promenad men Emma och Lucas:) Riktigt trevligt:) Känns bra att vara ute och promenera när man inte måste gå själv:) Theodor sov, hör och häpna, 3 timmar i sträck igår! Och sen igår somnade han klockan 9, det gjorde han kvällen före också men igår somnade han av sig själv! Framsteg!:) MEN, lite sämre sidor måste såklart visa sig med de goda. Han har börjat vakna 2 gånger per natt. Det gjorde han aldrig förut! Nå, men välling så kanske det blir bättre:) Äter några av era ungar 4 dl per natt? Först äter Theodor lite före 9. Sen äter han mellan 12 och 3 och sen igen mellan 4 och 7. 2 dl båda gångerna. På natten då alltså. De brukar rekommendera välling och fast föda åt de barn som äter mer än 1 liter per dygn. Det gör verkligen Theodor.
Ja, annars har jag väl inte såå mycket att komma med. Fick tackfoton som vi beställde i fredags och nu är de limmade så nu ska jag bara ta reda på en massa adresser och sen ska vi posta:) Men antagligen får ni som väntar på tackkorten dem först nästa vecka.
Barnvagns skylten som jag har beställt har ännu inte kommit. De sa inom 2 veckor, nästan 3 veckor har gått. Robin tror att jag har blivit lurad, men det tror inte jag. Ännu.
Theodor har inte vänt sig till magen sedan för en vecka sedan. Har han glömt bort hur man gör? Kanske han blev rädd då handen fastnade under honom:p Fortfarande ingen tand synlig ovanför tandköttet. Får se om det ännu tar 3 månader eller något. Nu ska jag kika runt i era bloggar:) Ha det bra:)

1 kommentar:

  1. ida mamma till melissa15 september 2010 kl. 19:46

    hej.. melissa äter nog 3 ggr natt ochså 2 dl per gång... jobbit provade väling men hon vägrade äta... men vi har börjat med gröt men äter lika mycket ändå....

    SvaraRadera